To frontpage! Tilmeld Dig GRATIS på Club Supplier!
   
   
   
   
   
 
Supplier - partnere:
Visit Post Denmark - International


Besøg Noratel Danmark A/S på Supplier.dk!


Besøg Hagens fjedre på Supplier.dk!


Besøg M-Comp!


Besøg Overgaard Transformere på Supplier.dk!

 
 

 
 
 
 

HMF, Højbjerg Maskinfabrik A/S, er Danmarks eneste kranproducent. På fabrikken i Højbjerg ved Århus kombineres håndværksmæssige traditioner med moderne produktionsmetoder.

HMF har produceret lastbilmonterede kraner gennem mange år. Fabrikkens medarbejdere besidder derfor en meget stor viden om, hvordan man producerer kraner til markeder over hele verden.

Selvom der er sket en rivende udvikling, siden den første kran forlod fabrikshallerne først i 1950 erne, er produktionen stadig præget af håndværksmæssige traditioner, som i dag er kombineret med de nyeste computerstyrede produktionsrobotter.

 
 
Adresse:
Højbjerg Maskinfabrik A/S
Oddervej 200
8270 Højbjerg
 
Telefonnummer:
86 27 08 00
Faxnummer:
87 54 54 74
 
Kontaktperson:
E-mail:
info@hmf.dk
 
Hjemmeside:
www.hmf.dk
 
Geografisk placering:
Jylland
 
Højbjerg Maskinfabrik A/S er repræsenteret inden for følgende brancher:
 
Kraner / tilbehør
Kraner
Kroghejs
Wirehejs
 

HMF Serie 760 - En lettere kran med længere rækkevidde


HMF Serie 760 er en kran med lav egenvægt, lang rækkevidde og høj arbejdshastighed. Kranen kan udstyres med både krog og hydrauliske hjælpeværktøjer og er et perfekt arbejdsredskab til varierende opgaver.

 


HMFs ny containeroverføringsvogn er en stærk
- men let nyhed til transportbranchen!HMF har lyttet til kunderne og udviklet en meget lettere udgave af deres DAPA-overføringsvogn til hejseladscontainere. Samtidigt er de gode køreegenskaber, der kendetegner DAPA-vognene, bevaret.Ved at anvende højstyrkestål er egenvægten for vognen reduceret betydeligt, f.eks. vejer den letteste udgave til 6 meter kasser kun 4.975 kg. Det giver en lovlig lasteevne på hele 19.025 kg!

 


HMF Serie 350-K - Kranen, der fortsætter, hvor andre må give op!HMF Serie 350-K har en lang rækkevidde samt et stort svingområde med dobbelt svingsystem.
Kranen har en beskeden højde i transportstilling, og den fås endvidere med pladsbesparende M-fundament (stationær placering).